Bijscholing verpleegtechnische handelingen

 Geaccrediteerde bijscholingen

Flexibele bijscholingen

Eigen skillslab

Bijscholing in

verpleegtechnische handelingen

Bijscholing in verpleegtechnische handelingen is van belang voor iedereen die werkzaam is in de zorg. Bij Sofia College kun je in de regio Haaglanden en Capelle aan den IJssel terecht voor diverse bijscholingen, waaronder onze cursus verpleegtechnische handelingen. De cursus bestaat uit een carrouseldag waarin je alles leert over verpleegtechnische handelingen. Dit is dé manier om je vaardigheden up-to-date te houden en je carrière te bevorderen.

Bent u geïnteresseerd in een cursus voor bijscholing in verpleegtechnische handelingen?

Wat houdt onze bijscholing in verpleegtechnische handelingen in?


Onze cursus verpleegtechnische handelingen omvat vier carrouseldagen, waarbij we alle belangrijke vaardigheden doornemen. Iedere carrouseldag richt zich op een andere verpleegtechnische handeling, waardoor je een breed scala aan kennis opdoet of up-to-date houdt. Tijdens deze dagen leer je onder meer over risicovolle handelingen en de beste manieren om medicatie toe te dienen. Zo zorg je ervoor dat je als professional altijd op de hoogte bent van de nieuwste technieken en methodes.

Bijscholingen


Voor de zorgsector biedt Sofia College opleidingen, cursussen en bijscholingen op mbo niveau 2, 3 en 4. De mbo-bijscholingen van Sofia College zijn bijna allemaal V&VN erkend. Klik op de lijst met bijscholingen voor meer informatie.

Uw mensen opleiden?


Als opleider speelt Sofia College een belangrijke rol om het personeelstekort in de zorg aan te vullen. Daarom is ons aanbod zo ingericht dat toekomstige zorgmedewerkers zo snel mogelijk aan de slag kunnen. Dit doen wij op een manier die naadloos aansluit op uw ambities als persoon en als organisatie.

Voor wie is de cursus verpleegtechnische handelingen geschikt?

De cursus verpleegtechnische handelingen is geschikt voor iedereen die al een diploma heeft in de zorg. Of je nu een mbo-opleiding van niveau 3, 4 of 5 hebt afgerond, onze bijscholing voor verpleegtechnische vaardigheden sluit naadloos aan op jouw kennis. Het is een uitstekende manier om je carrière in de zorg een boost te geven en jezelf te onderscheiden als een gekwalificeerde professional. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om deze cursus te koppelen met de cursus persoonlijke verzorging. Zo vergroot je je kennis in jouw vakgebied nog meer.


Schrijf je bij nu in

Update jouw kennis in vier leerzame dagen door je in te schrijven voor onze cursus verpleegtechnische handelingen of een van onze andere cursussen in de zorg. Schrijf je vandaag nog in door je aan te melden voor een van de beschikbare dagen. Dit is jouw kans om je vaardigheden te verbeteren, nieuwe technieken te leren en je carrière te bevorderen. Mis deze kans niet en geef jezelf de tools die je nodig hebt om te slagen in de zorgsector.

unsplash