E-learning

SOFIA COLLEGE E-LEARNING


E-Learning module

Medicatie en Medicatieveiligheid


In de e-learning medicatie aanreiken en medicatieveiligheid staat centraal hoe jij als zorgverlener op een veilige manier met medicatie om kunt gaan. Zo leer je meer over het aanreiken en klaarzetten van medicatie en wat je van een arts en apotheker kunt verwachten....

E-Learning module

Begeleiden van cliënten met epilepsie


Tijdens de e-learning Psychiatrische ziektebeelden worden de meest voorkomende psychiatrische ziektebeelden en de meest voorkomende behandelmethodes toegelicht. Zo leer je bepaald gedrag van cliënten te herkennen en leer je hoe je kunt handelen vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen.

E-Learning module

Triage in de huisartsenpraktijk volgens de NHG-triagewijzer


De NHG-TriageWijzer ondersteunt bij het inschatten van eventuele spoedsituaties en het geven van zorgadvies. Gebaseerd op de Nederlandse TriageWijzer bevat deze e-learning meer informatie over alle ingangsklachten, triagecriteria en urgentiecategorieën.

E-Learning Triple-C
Deze e-learning biedt jou de mogelijkheid om de principes van het Triple C model te begrijpen en toe te passen in de dagelijkse praktijk. Na afronding van deze e-learning ben je uitgerust met de nodige kennis en inzichten om het Triple C model toe te passen in jouw professionele praktijk.

E-Learning Sondevoeding
Deze e-learning heeft als doel om jou de juiste handvaten mee te geven voor het begrijpen van sondevoeding, het herkennen van de alarmsignalen, het toepassen van de diagnostiek en het handelen met de juiste middelen.