Informatie

Veel belangrijke informatie over onze bijscholingen staat op de website bij de betreffende bijscholing, denk hierbij aan informatie over start- eindtijd, inhoud programma, doelgroep en locatie. Daarnaast is er nog meer informatie die voor jouw handig is om op een rij te hebben.

Informatievoorziening

Wanneer jij je inschrijft krijg je een bevestigingsbrief per mail. Hierin staat belangrijke informatie over de door jouw gekozen bijscholing. Het komt wel eens voor dat onze mail in een spam filter terecht komt. Wanneer je geen bevestigingsmail van ons ontvangt kijk dan ook in de mailbox met ongewenste mail of onbelangrijke mail. Facturen worden afzonderlijk van de bevestigingsbrief gemaild, ook deze kunnen soms in een van de eerder genoemde mailboxen terecht komen.


Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij Sofia college. Wanneer je het terrein op komt zie je slagbomen staan. Na de slagbomen is priveterrein op dit terrein ligt Sofia college en geldt gratis parkeren. Voor de slagbomen is openbaar terrein en daar geldt betaald parkeren.


Verschuiven en inhalen van bijscholingen

In onze algemene voorwaarden staan de regels met betrekking tot annuleren, verplaatsen of inhalen. Om onze bijscholingen betaalbaar te houden moeten wij die spelregels ook hanteren. Wanneer het echt niet lukt om te komen en je te laat bent om nog te annuleren of te verplaatsen probeer dan een collega te vinden die jouw plaats kan innemen. Je moet dan alleen de gegevens van die persoon doorgeven aan ons, zodat wij kunnen zorgen dat er een juist certificaat of bewijs van deelname is. Onderling moet je de betaling en het doorsturen van lesmateriaal regelen.

Telefonische bereikbaarheid

Wanneer je vragen hebt over bijscholingen kun je ons bellen op 070 783 00 32 of mailen op info@sofiacollege.nl. Wij zijn op doordeweekse dagen van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Omdat wij ook deelnemers ontvangen en materialen voor bijscholingen klaarzetten kan het zijn dat wij de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Spreek dan jouw naam en telefoonnummer in op ons antwoordapparaat dan zullen wij jou terugbellen. We proberen dit altijd binnen 2 werkdagen te doen.


Lesmateriaal

Bij veel van onze bijscholingen wordt gebruik gemaakt van readers ter voorbereiding op de les of training. Deze worden per mail ongeveer 2 weken voor aanvang van de bijscholing verzonden. Wanneer je ze op papier wilt hebben kan je dit zelf printen. Natuurlijk kunnen wij dat ook voor je doen, er worden dan wel kosten in rekening gebracht.


Accreditatiepunten Kwaliteitsregister V&V

Bijscholingscentrum heeft een instellingsaccreditatie en bijna al onze bijscholingen hebben accreditatiepunten voor het Kwaliteitsregister V&V. Wanneer je deze punten ontvangt moeten wij deze punten binnen 6 weken na afloop van de bijscholing aan jouw portfolio toevoegen. Dat kunnen wij alleen als bij ons bekend is dat jij in het Kwaliteitsregister V&V vermeld staat. Wanneer wij geen registratienummer van jouw hebben kunnen wij ook geen punten toevoegen.

VEELGESTELDE  VRAGEN

Ik ben de enige die zich heeft aangemeld voor een cursus. Gaat de cursus dan gewoon door?
Sofia biedt alle cursisten een continuiteitsgarantie. Ben jij de enige cursist? Dan gaat de curus gewoon door.


Wat is het annuleringsbeleid van het Sofia College?
Het Sofia Collegen annuleert alleen als de cursist met annulering instemt. Geen verassingen dus.


Wat is het minimale aantal deelnemers bij een cursus?
Het Sofia College kent geen minimale aantal deelnemers. De cursus gaat altijd door ongeacht het aantal deelnemers.


Schrijf je nu in!

Wil je meer weten over onze bijscholingen, of wanneer we deze geven?