Locaties

Ons Skillslab huren?

SKILLSLAB  HUREN

Het Sofia College beschikt over goed uitgeruste trainings- en instructieruimtes.


De praktijkruimte (Skillslab) is voorzien van meerdere bedden en materialen waarmee de meest voorkomende verpleegtechnische handelingen kunnen worden geoefend /getoetst.

THEORIERUIMTE HUREN

We hebben meerdere ruimten die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden.


Behalve het Skillslab kun je ook gebruik maken van een gemeubileerde theorieruimte voorzien van een multifunctioneel smartboard.

CATERING

Het Sofia College biedt tevens diverse mogelijkheden qua catering, in overleg stellen we graag een passend arrangement samen.

Locatie Capelle aan den IJssel

Sofia College

Kanaalweg 33
2903 LR  Capelle aan den IJssel

Eigen vervoer
‘Office Park’ Rijswijk is ideaal gelegen vlakbij de snelwegen A4, A12 en A13 en op 15 minuten rijden van de stadscentra van Den Haag en Rotterdam. De afstand tot de twee luchthavens Rotterdam Airport, op 15 km, en Schiphol, op 45 km, is ideaal. Winkels zijn op circa 1,5 km afstand aanwezig in winkelcentrum “In de Bogaard”.


Openbaar vervoer
De halte van tram 17 ligt voor de deur, met directe verbinding naar Den Haag CS. Naast de tramhalte bevindt zich ook een bushalte van de lijnen 30, 50 en 52 waardoor het object eenvoudig en comfortabel is te bereizen. Het NS-station Rijswijk is gelegen op nog geen kilometer afstand