Cursus medicatie toedienen

 Geaccrediteerde bijscholingen

Flexibele bijscholingen

Eigen skillslab

Cursus

medicatie toedienen

Wil je je vaardigheden in het toedienen van medicatie verder ontwikkelen met een cursus? De cursus medicatie toedienen bij Sofia College in Rijswijk biedt je de kans om je expertise uit te breiden. Wij bieden deze cursus aan voor iedereen die zich wil blijven ontwikkelen in de zorg. Of je nu een beginnende zorgprofessional bent of al ervaring hebt, deze cursus is ontworpen om jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Wil je een verdiepende cursus volgen over medicatie toedienen?

Bijscholingen


Voor de zorgsector biedt Sofia College opleidingen, cursussen en bijscholingen op mbo niveau 2, 3 en 4. De mbo-bijscholingen van Sofia College zijn bijna allemaal V&VN erkend. Klik op de lijst met bijscholingen voor meer informatie.

Uw mensen opleiden?


Als opleider speelt Sofia College een belangrijke rol om het personeelstekort in de zorg aan te vullen. Daarom is ons aanbod zo ingericht dat toekomstige zorgmedewerkers zo snel mogelijk aan de slag kunnen. Dit doen wij op een manier die naadloos aansluit op uw ambities als persoon en als organisatie.

Cursus medicatie toedienen: wat kun je verwachten?

Tijdens de cursus medicatie toedienen behandelen we alle belangrijke aspecten die komen kijken bij het correct en veilig toedienen van medicatie. Deze cursus omvat zowel bijscholing over verpleegtechnische handelingen als een specifieke cursus of e-learning over medicatieveiligheid. We beginnen met een theoretisch gedeelte waarin de basisprincipes worden uitgelegd. Daarna is er ruimte om met een eigen casus aan de slag te gaan, zodat je de geleerde theorie direct in praktijk kunt brengen. Dit zorgt voor een interactieve en praktijkgerichte leerervaring.


Meld je aan voor een verdiepende cursus

Heb je interesse om meer te leren over het veilig en effectief toedienen van medicatie? Meld je dan aan voor onze cursus medicatie toedienen. Wij bieden diverse cursussen aan in de zorg, elk ontworpen volgens ons motto ‘leren voor het leven’. Verbreed je kennis en verbeter je vaardigheden bij onze professionals, waar je leert door te doen. Schrijf je vandaag nog in en zet een belangrijke stap in je professionele ontwikkeling.

unsplash